Jagodina, Dražmirovac

+(381) 35 8822288

REGULARNA ISPORUKA

 

CENA ISPORUKE

Regularna isporuka je besplatna za sve porudžbine iznad 3000 RSD.

Za porudžbine ispod 3000 RSD trošak isporuke je 350 RSD

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

DOSS sarađuje sa kurirskom služba Daily Express. 

Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8-16h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 035/281440.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

 

ROK ISPORUKE

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Ukoliko telefon koji ste koristitli prilikom kreiranje porudžbine ima instaliranu Viber aplikaciju dobićete i Viber poruku o statusu porudžbine.  Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana, rok za slanje je 7 dana. Porudžbine kreirane petkom i vikendom će kurirska služba preuzimati tek naredne nedelje. Isporuka nakon preuzimanja isključivo zavisi od kurirske službe.

 

NAPOMENA: 

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.